Close

Smart GRC Services van Key2Control en haar Kennispartners

Practice what you preach; GRC ‘as a service’

 

Eenvoudig is het niet, aantonen dat uw organisatie aantoonbaar ‘in control’ is als het gaat om wet- en regelgeving. Aandacht voor relevante thema’s zoals Informatiebeveiliging en Privacy en alle bijbehorende risico’s en maatregelen uit deze wet- en regelgeving, claimen steeds meer van uw aandacht. Dat vereist een andere wijze van organiseren. Een wijze die multidisciplinair gericht en geïntegreerd is. Een concerncontroller alleen gaat het niet meer redden. Daarom helpen Key2Control en haar kennispartners u graag met pasklare oplossingen middels haar GRC-platform én met concreet advies van ervaren GRC professionals.

Key2Control ondersteunt organisaties bij het voorbereiden en implementeren van GRC-oplossingen en natuurlijk bij het onderhoud en beheer van het Key2Control GRC-platform en de door u geactiveerde Control Frameworks. Kortom, wij kunnen uw organisatie indien gewenst bij de hand nemen in het gehele proces, van A tot Z: van het inrichten van de Frameworks, het geven van trainingen voor eindgebruikers, tot het implementeren van standaard templates voor bijvoorbeeld beleidsdocumenten, richtlijnen, handleidingen en stappenplannen. U heeft natuurlijk ook de mogelijkheid om een bij uw organisatie passend onderhoudsabonnement af te sluiten. Het resultaat? Een gerichte en op uw organisatie passende GRC-oplossing in de Cloud. Een oplossing die gedragen wordt door de medewerkers binnen uw organisatie.

Om u een beeld te geven, Key2Control en haar Kennispartners leveren de volgende diensten:

· Bewustwording & Beleid
· Operationele ondersteuning
· GRC Academy
· Managed Services

U heeft bij Key2Control altijd één vast aanspreekpunt als u bij ons een onderhoud- of support pakket heeft afgesloten. Wij streven naar het beantwoorden van uw vragen binnen een werkdag.

Wilt u meer weten over onze oplossingen en diensten of eens van gedachten wisselen? Wij zijn ervan overtuigd dat een persoonlijk gesprek direct toegevoegde waarde biedt.