Close

Rianne Flink-Van Belzen

<<< Terug

Aart van Malenstein


Wat is je rol binnen Key2Control?

“Ik ben aan Key2Control verbonden als Senior Consultant. Het takenpakket varieert van adviseren bij de opzet en uitvoering van diverse interne procesbeheersing programma’s (kwartiermaker); met de voeten in de klei ondersteunen bij de inrichting en adviseren over de borging, passend in de specifieke situatie van de organisatie. Momenteel ben ik vooral actief als kwartiermaker informatiebeveiliging en privacy bij gemeenten.

Mijn toegevoegde waarde wordt door klanten, collega’s vooral gezien in mijn laagdrempelige benadering en eerlijke en open houding (what-you-see-is-what-you-get). Ook het besef en ervaring dat veranderen nagenoeg altijd andere bedrijfs- organisatieprocessen raakt en daarover in alle openheid praten met collega’s nodig is om veranderingen te doen slagen. Uitgangspunt is dat de kennis bij de mensen zit en dat we deze kennis op de juiste waarde moeten schatten. Dat maakt het vaak verrassend leuk én de benodigde verandering kan dan in het juiste tempo én met de juiste middelen en betrokkenheid gerealiseerd worden.

.

Hoe zou je jezelf omschrijven?

In de zin van karakter ben ik zuiver, open, verantwoordelijk. een doorzetter, motivator, positief kritisch en heb een hoog energielevel. Qua werkhouding ben ik resultaatgericht, analytisch, oplossingsgericht, omgevingsbewust en heb een continue focus op klanttevredenheid.

Ook hou ik van praktisch, je hoort mij bijvoorbeeld vragen: “wat staat al op de rit, hoe zorgen we ervoor dat het duidelijk is voor klanten, collega’s en wat en wie hebben we hiervoor, hierbij nodig?”
Mijn mentaliteit is te allen tijde: “Can do together!” Co-creatie is mijn uitgangspunt.

.

Wat is jouw levensmotto?

“Denk in oplossingen en samen klantgericht en duurzaam veranderen! “