Close

Partners

Om onze klanten maximaal van dienst te zijn, werken wij op vele gebieden samen met gekwalificeerde bedrijven. Hiervoor hebben wij een partnerprogramma ontwikkeld.


Contentpartners

Contentpartners hebben hun eigen specifieke doelstellingenmodellen en normenkaders opgenomen in het Key2Control GRC platform. Zij ondersteunen organisaties bij het implementeren en borgen van deze producten. Zij hebben het uitgebreide Key2Control content partnerprogramma doorlopen, hetgeen voor klanten een garantie is dat de implementatie en dienstverlening conform de Key2Control-kwaliteitsstandaard wordt uitgevoerd. De doelstellingenmodellen worden door de contentpartners actueel gehouden.

 

eSpecialisten introduceert twee doelstellingenmodellen voor het borgen van de interne beheersprocessen voor inkoop- en aanbesteding van ICT en ICT-leveranciersmanagement in de software van Key2Control. De software en normenkaders vormen samen 2 belangrijke bouwstenen voor interne beheersing. Samen wordt daar ook advies- en begeleiding aan gekoppeld om van papier naar praktijk te komen. eSpecialisten is adviespartner voor overheden bij het organiseren van kwaliteit van de organisatie, processen en ICT op het gebied van ICT- standaarden, inkoop- en aanbesteden, leveranciersmanagement, impactanalyses en digitale duurzaamheid. Daarnaast levert eSpecialisten software voor blockchaintechnologie op het gebied van digitaal waarmerken en ondertekenen van documenten.

 

Doxis is een landelijk opererende, dienstverlenende netwerk- en kennisorganisatie. Onze 100 professionals -HBO/WO- zijn gespecialiseerd in het structureren en ordenen van informatie. Al ruim 100 jaar helpen wij vakmensen en organisaties om optimaal gebruik te maken van bedrijfsinformatie die is opgeslagen in hun werkprocessen. Dit doen wij door verbeteringen aan te brengen in de werkprocessen waar belangrijke informatie een rol in speelt.

We leveren slimme oplossingen en diensten door informatiemanagement integraal vorm te geven vanuit onze vier invalshoeken: Systemen en informatie moeten aansluiten op de doelen en het beleid van een organisatie. Daarbij is de vraag hoe de processen binnen die organisatie worden ingericht, hoe ze worden aangestuurd en op welke manier er leiding wordt gegeven.


implementatie iconImplementatiepartners

Implementatiepartners ondersteunen onze klanten bij het implementeren van de Key2Control-producten. Zij hebben bij ons het partnerprogramma doorlopen, hetgeen voor onze klanten een garantie is dat de implementatie conform de Key2Control-kwaliteitsstandaard wordt uitgevoerd.

 

“Kwaliteit is het belangrijkste fundament van onze dienstverlening en van de vertrouwensrelatie die wij met onze klanten en het maatschappelijk verkeer opbouwen. Vertrouwen en kwaliteit gaan hand in hand en dus is het ons er alles aan gelegen om de hoogst mogelijke kwaliteit te leveren. Onze merkwaarden, zoals toegepast in onze gedragscode, vormen voor al onze medewerkers het kompas bij het uitvoeren van werkzaamheden. In de gedragscode is veel aandacht voor de waarde kwaliteit, want essentieel is dat alles wat wij doen van goede kwaliteit is. Naar onze klanten, naar de maatschappij én naar elkaar.”

 

 “Door kennis uit te wisselen, gezamenlijk te werken aan standaarden en methoden en scholing biedt de Privacy Coöperatie een plek aan voor professionals om te blijven werken aan de kwaliteit van hun dienstverlening. Daarnaast biedt de Coöperatie de mogelijkheid om grotere opdrachten uit te voeren, zowel samen met andere professionals als zelfstandig.”

 

“Innervate is de gepassioneerde IT adviespartner die al meer dan twintig jaar organisaties helpt met het proces van digitale transformatie. Wij vinden dat iedere organisatie het verdient om klaar te zijn voor de toekomst van morgen. Onze diensten zijn gericht op IT Technology, Information Management, IT Compliance & Security, Software Consultancy en Innovatie. We hebben ruime ervaring bij verscheidene organisaties, o.a in de zorgbranche, waar we de taal spreken tussen business en techniek en we begrijpen de ontwikkelingen en dynamiek in dit krachtenveld.”

 


Kennis iconKennispartners

De kennispartners van Key2Control beschikken over specifieke kennis op één of meerdere GRC-domeinen. Dit kan inhoudelijke en/of thematische kennis zijn.

 

“Centrum Informatiebeveiliging en Privacybescherming is een publiek-private netwerkorganisatie die bestaat uit Participanten en Kennispartners. Participanten zijn overheidsbedrijven waarvan medewerkers meedoen aan een of meer van de werkverbanden binnen de samenwerking. Kennispartners zijn marktpartijen die met een convenant verbonden zijn en een hoeveelheid uren hebben toegezegd in de samenwerking. We werken op basis van ‘voor allen, door allen’.”

 

 


Technologiepartners

De technologiepartners van Key2Control beschikken over uitgebreide technische kennis en vaardigheden. Hierdoor zorgen zij ervoor dat de door Key2Control ingezette technologie niet alleen innovatief is, maar ook voldoet aan alle relevante standaarden en certificeringen.

 

“Way2Web Software ontwikkelt innovatieve applicaties voor klanten die een beslissende stap voorwaarts willen zetten. Die het anders en beter willen doen dan de rest. Wij noemen dat: next level software.”

 

 


Bent u geïnteresseerd om partner te worden van Key2Control? Neem dan contact met ons op!