Close

Team

Put your plan into action, get in control!

De kracht van Key2Control zit in de kennis, ervaring en het enthousiasme van haar mensen. Key2Control is jaren geleden ontstaan vanuit de passie voor én focus op het GRC-vakgebied, techniek en de kennis van organisaties. Bij ons werken gedreven en ondernemende collega’s voor wie de passie voor de klant en de eigen ontwikkeling en die van het vakgebied de normaalste zaak van de wereld zijn. Door onze concrete aanpak en oplossingen helpen we klanten met het creëren van inzicht in en overzicht op hun beheersprocessen. Ons team bestaat uit collega’s met bewezen GRC-kennis in de Cloud.

‘Practice what you preach’ is kenmerkend voor ons gedrag. Persoonlijke aandacht voor de klanten en de personal touch in de opdrachten zorgen voor de echte dialoog en het gewenste resultaat voor klanten. Dit maakt dat onze implementaties soepel en met succes verlopen.

ONZE MEDEWERKERS

Arie Hartog
ARIE HARTOG
Directeur
‘Vonken in plaats van vinken’ typeert mijn levenshouding, zowel privé als zakelijk. Dat klinkt vreemd als je leiding geeft aan een bedrijf dat zich bezighoudt met Governance, Risk en Compliance, maar juist in deze strak zakelijke omgeving is de wijze waarop van belang.
Suers_k2c
BART SUERS
Directeur Publieke Sector

“Attitude is a little thing that makes a big difference’ (Winston Churchill)
Elke verandering begint bij mensen die ergens van overtuigd zijn. Technologie is daarin ‘slechts’ een instrument.”
Lees meer >>>

Rianne Flink - Van Belzen (1)
RIANNE FLINK-VAN BELZEN
Senior Consultant

“Denk in oplossingen en samen klantgericht en duurzaam veranderen!”
Lees meer >>>

Gerrit Goud
GERRIT GOUD
Senior Consultant

“Van nature ben ik nieuwsgierig, gedreven, pragmatisch en doelgericht. Dát sluit naadloos aan op onze bedrijfsvisie en aanpak.”
Lees meer >>>

Aart van Malenstein
AART VAN MALENSTEIN
Relatiemanager

“Veelzijdig zijn, dat vind ik leuk. Vanuit heel verschillende invalshoeken met heel verschillende mensen en dingen bezig zijn: heerlijk.”
Lees meer >>>

foto office manager
PIM KÖRVER
Office Support Manager

“Ik vind een pragmatisch aanpak van zaken erg prettig. Een ‘manusje-van-alles’, maar wel met de juiste mate van diepgang op het moment dat het van belang is.”
Lees meer >>>

Foto
SUZANNE BINDELS
Administratief medewerkster

“Ik ben een zorgzaam en behulpzaam iemand en stel me altijd sociaal op. Een prettige werksfeer en goede samenwerking vind ik heel belangrijk.”
Lees meer >>>