Close

Webinar Kwaliteitssysteem ICT inkoop en leveranciersmanagement

eSpecialisten en Key2Control introduceren een kwaliteitssysteem specifiek voor ICT-Inkoop en Leveranciersmanagement. Met deze oplossing kunnen overheidsorganisaties de integrale interne beheersing organiseren en aantoonbare verbetering realiseren op de uitvoeringskwaliteit van hun inkoop- en aanbestedingsproces en het managen van ICT-leveranciers relaties. De geïntegreerde aanpak en inzet van software zorgt ervoor dat de uitvoeringskwaliteit wordt verhoogd en de uitvoeringsprocessen aantoonbaar in control zijn.

Gemeenten in het bijzonder hebben vaak hun inkoopdocumentatie niet op orde en beschikken ook vaak niet over een adequate inkoopstrategie blijkt uit jaarlijks onderzoek van het Ministerie van BZK. De rechtmatigheid van inkoop en aanbestedingen kan hierdoor niet altijd worden aangetoond. Grote boosdoener zijn Inkoop en aanbestedingstrajecten van ICT. Gemeenten hebben dus een solide aanpak en slimme beheersorganisatie nodig die effectief en efficiënt ondersteuning biedt aan concerncontrol, inkoop en de uitvoeringsorganisatie.

Blogserie ICT-Leveranciersmanagement

In een vierdelige blogserie leggen Kees Groenveld van eSpecialisten en Bart Suers van Key2Control samen uit wat erbij komt kijken om ICT-leveranciersmanagement te organiseren.

Deel I    ICT-leveranciersmanagement: geen feestje van de inkoper

Deel II   ICT-leveranciersmanagement: kritisch bedrijfsproces van interne beheersing voor elke gemeente

Deel III  ICT-leveranciersmanagement: groeimodel in vijf stappen

Deel IV  ICT-leveranciersmanagement: afstemming tussen IT en de business

Webinar

In navolging van deze blogserie organiseren eSpecialisten en Key2Control diverse webinars om deze aanpak met de inzet van Key2Control software verder toe te lichten. De webinars worden het hele jaar door gegeven op diverse dagen, u kunt zelf kiezen uit het voor u meest geschikte moment.