Donderdag 3 oktober: Informatieveiligheid als bestuurlijke topprioriteit

Donderdag 3 oktober: Informatieveiligheid als bestuurlijke topprioriteit

Posted on by in Events with no comments

Key2Control organiseert kennismiddag voor veiligheidsregio’s

Informatieveiligheid is door het Veiligheidsberaad als bestuurlijke topprioriteit benoemd omdat het een cruciale bijdrage levert aan de bedrijfscontinuïteit van veiligheidsregio’s. Als gevolg hiervan voeren veiligheidsregio’s nu onder andere collegiale toetsen uit op het gebied van de informatieveiligheid. Voor veiligheidsregio’s is het belangrijk om in control te zijn op het gebied van informatieveiligheid. Key2control biedt Veiligheidsregio’s daar een praktische oplossing voor. De GRC-oplossing van Key2Control wordt onder andere gebruikt door de Veiligheidsregio Zaanstreek-Waterland (VrZW).

Vandaar dat Key2control professionals op het gebied van informatieveiligheid graag uitnodigt voor een kennismiddag speciaal voor veiligheidsregios op donderdag 3 oktober in Utrecht. Tijdens de kennismiddag voor CISO’s, Privacy Officers en informatiebeheerders zullen we de toepassing van onze GRC-oplossing tonen en het gesprek aangaan vanuit een praktijkcasus bij Veiligheidsregio Zaanstreek Waterland.

Programma
13:00u Ontvangst
13:30u Introductie en visie Key2Control op informatieveiligheid
13:45u Demonstratie key2control GRC-oplossing aan de hand van de praktijkcasus Veiligheidsregio Zaanstreek Waterland door Rianne Flink- van Belzen
15:30u Afsluiting en borrel

Voor wie?
Deze kennismiddag is bestemd voor professionals die werkzaam zijn bij een veiligheidsregio en betrokken zijn bij informatiebeveiliging, informatiebeheer of privacy. Omdat wij veel waarde hechten aan persoonlijk contact en het laagdrempelig delen van kennis en ervaringen centraal staat, is het aantal plaatsen beperkt.

Datum en locatie
Donderdag 3 oktober aanvang 13:00u
Utrecht, directe omgeving NS-station Utrecht-Centraal

Aanmelden!
Aanmelden kan via klantondersteuning@key2control.nl.
Graag tot ziens op 3 oktober!

Meer weten over Key2Control?
Key2Control is gespecialiseerd in het organiseren van integrale interne beheersing van informatieveiligheid. Met het Key2Control GRC-oplossing kunnen alle relevante, risico’s, normenkaders en werkprogramma’s (controls) waaronder de BIG, NEN7510 en BIO voor informatiebeveiliging, KIDO voor informatiebeheer en AVG voor Privacy worden beheerd. Hierdoor ontstaat direct inzicht in de onderlinge samenhang van beheersdoelstellingen, bijbehorende maatregelen en activiteiten. Vanuit 1 centrale oplossing wordt interne beheersing gepland en gevolgd. Op elk gewenst moment kan worden gerapporteerd over de omvang, voortgang en status van integrale interne beheersing met behulp van doelstellingenmodellen op basis van realtime data. Voor meer informatie neem een kijkje op onze website.