Close

Cloud Oplossing

Aantoonbaar in control met Key2Control in de Cloud

 

Uw uitdaging

Uw organisatie moet steeds vaker kunnen aantonen dat wordt voldaan aan alle wet- en regelgeving. Kortom, dat u aantoonbaar ‘in control’ bent wat betreft uw bedrijfsvoering en specifieke thema’s daarbinnen. Maar hoe doet u dat zonder dat uw medewerkers verdwalen in een woud aan Excel-sheets, analyses en takenlijstjes? En hoe regelt u dit slim gezien de toenemende druk op de kosten?


Onze oplossing

De oplossing voor uw uitdaging heeft alles te maken met Governance, Risicomanagement & Compliance (GRC), een vakgebied waar wij sinds jaar en dag actief op zijn. Maar dat niet alleen, want door onze GRC-ervaring slim te combineren met onze technische kennis hebben we een concrete oplossing ontwikkeld voor uw uitdaging: een Key2Control GRC software platform. Het handige van dit GRC instrument is dat u het direct kunt gebruiken zonder dat u aanpassingen hoeft te doen in uw eigen ICT-infrastructuur.

Sterker nog, het enige dat u nodig heeft is een beveiligde internetverbinding. U kunt dus direct aan de slag met onze oplossing. Maar dit is nog niet alles. Met onze GRC software tooling kunt u op elk gewenst proces (thema) ‘in control’ komen door één of meer van onze Key2Control Frameworks in te richten. Of het nu gaat om Informatiebeveiliging (ISMS), Privacy, Integriteit, Rechtmatigheid of Belastingcontrole. Transparantie en verantwoording verzekerd! Onze focus ligt hierbij op het aantoonbaar ‘in control’ zijn op de onderdelen die randvoorwaardelijk zijn in elk proces. Zo kunt u voortaan al uw interne beheerprocessen op een geïntegreerde en gestructureerde wijze opzetten, monitoren en aansturen.

Onze oplossing, de Key2Control GRC-oplossing in de Cloud, is beschikbaar voor al uw interne processen en uit te breiden waar nodig. De volgende thema’s worden nu al ondersteund:


Uw meerwaarde

Key2Control gelooft in concrete en duurzame oplossingen die zo min mogelijk impact hebben op uw eigen ICT-omgeving. Vanuit onze ervaring op het vlak van GRC én techniek helpen wij u graag om uw ambities op het gebied van governance, risicomanagement en compliance, en vooral op het vlak van transparantie en verantwoording, te realiseren. Kortom, werken met Key2Control betekent  een substantiële bijdrage aan doelgerichte bedrijfsvoering en structurele kostenbesparingen. De voordelen van onze Key2Control kwaliteits management systemen nog even op een rij:

  • Direct aan de slag
  • Eenvoudig in gebruik
  • Flexibele rapportages
  • E-mail reminders
  • Audittrail
  • Nederlands- & Engelstalig
  • Aantoonbaar ‘in control’ tegen lage kosten

Naast deze slimme Key2Control GRC-oplossing in de Cloud biedt Key2Control ook bijpassende ondersteuning aan in de vorm van opleidingen en trainingen en advisering en dienstverlening. Dit alles onder de noemer van Smart GRC Services.