Close

Werken bij Key2Control

[spacing size=”34px”]

Welkom bij Key2Control!

Key2Control helpt organisaties bij het verhogen van de kwaliteit van hun interne beheersprocessen. Dat doen we door concrete oplossingen en ondersteuning te bieden waarmee zij effectiever,  tegen lagere kosten en een hogere kwaliteit aantoonbaar ‘in control’ zijn op deze beheersprocessen.

Key2control kent een informele en open werksfeer, en een multidisciplinair team met 10 collega’s. Onze collega’s hebben veel verantwoordelijkheid en vrijheid bij de uitvoer van werkzaamheden. We houden van korte lijnen en vooral van snel schakelen. Hiernaast bieden we diverse opleidings- en doorgroeimogelijkheden.

Om onze klanten optimaal te ondersteunen, zijn we altijd op zoek naar nieuwe collega’s met hart voor het GRC-werkveld of voor techniek, en natuurlijk met een passie voor de klant. Wij onderscheiden ons door hoogwaardige en persoonlijke dienstverlening. Wij begeleiden en ondersteunen onze klant van A tot Z. Dit doen we onder andere door (software-)oplossingen aan te bieden waarbij het gebruikersgemak hoog in de vaandel staat.

Wij zijn doorlopend op zoek naar nieuwe, enthousiaste collega’s, dus aarzel niet om een open sollicitatie te sturen. Je kunt je sollicitatiebrief met cv richten aan Arie Hartog via het e-mailadres [email protected].

 

Vacatures

[spacing size=”34px”]