Close

Bedrijfscontinuïteit (BCM)

Bedrijfscontinuïteit (BCMS)

UW UITDAGING

Bedrijfscontinuïteitsmanagement (BCM) is voor elke organisatie een kritisch proces binnen integrale interne beheersing. De COVID-19 crisis zorgt ervoor dat van de ene op de andere dag elke organisatie te maken heeft met een hoge mate van omgevingscomplexiteit die leidt tot een buitengewone onstabiele en complexe situatie. Het aantoonbaar in control zijn op dit gebied is een absolute randvoorwaarde om de continuïteit van uw bedrijfsvoering en dienstverlening te kunnen waarborgen.

ONZE OPLOSSING

Met de Key2Control GRC-software ontstaat vanuit interne beheersing een gestandaardiseerde werkwijze, een breder draagvlak en een hoger bewustzijn op het gebied van bedrijfscontinuïteit. De software bevat een Bedrijfs Continuïteit Management Systeem oplossing. Deze BCMS oplossing ondersteunt het gehele kwaliteitsmanagement proces van begin tot eind. De oplossing is gebaseerd op het PDCA-kwaliteitsmodel van Deming en de NEN-ISO 22301 standaard. Dit model is aangevuld met een complete set van stuurvragen, act, check en do maatregelen. Verder bevat de oplossing standaard rapporten, zoals een verklaring van toepasselijkheid en jaarplan. Een dashboard met realtime informatie is eveneens beschikbaar.

De BCMS oplossing heeft een takenmodule waarmee taken, gekoppeld aan maatregelen, kunnen worden toegewezen aan medewerkers. Hierdoor heeft u als organisatie doorlopend inzicht en overzicht in de feitelijke stand van zaken. Alle data inclusief bewijslast worden auditproof opgeslagen in een versleutelde omgeving.

NORMENKADERS

De BCMS oplossing bevat de volgende normenkaders:

  • BCM controleraamwerk gebaseerd op NEN-ISO 22301.

Wij gaan graag persoonlijk met u in gesprek om van gedachten te wisselen over uw wensen. Wij zijn ervan overtuigd dat dit gesprek direct toegevoegde waarde biedt.